Italia har en lang og tradisjonsrik mathistorie og det er kanskje derfor det italienske kjøkken er verdens mest berømte, og dette er ikke uten grunn! Italia er et langstrakt land og de ulike regionene har svært ulike mattradisjoner og smaker fra de forskjellige regionene fra nord til sør og fra kyst til kyst. I Italia er de svært stolte av sin matkultur og dette kan du virkelig oppleve på Italian Food Festival.

Italian Food Festival

En Italian Food Festival, eller italiensk matfestival, arrangeres for å vise frem det italienske kjøkken, mattradisjoner og smaker til alle som ønsker å lære mer. Her kan du få kjøpt produkter som man vanligvis ikke får tak i ved en vanlig dagligvarebutikk, smake på ny italiensk mat eller utvide sine kunnskaper om råvarer og vin fra Italia.

En slik festival arrangeres vanligvis som et samarbeid mellom leverandører av italiensk mat, delikatesseitalian food festivalr, frukt og vin. Under en slik festival kan du drømme deg bort og det føles ofte som du befinner deg på et marked i en landsby i Toscana.

I løpet av Italian Food Festival vil du få muligheten til å smake på mat fra hele Italia. Utsøkt langtidslagret Parmaskinke, nydelig olivenolje, hjemmelaget pasta og pesto, modne oster eller et utvalg av havets frukter. Italia har mest sannsynlig mer mat å tilby enn hva du hadde forestilt deg. På Italian Food Festival får du muligheten til å skjemme bort din smaksløker og sanser med tradisjonsrik mat laget med yrkesstolthet og kjærlighet. Om du er heldig kan du også kanskje lære et triks eller to i løpet av Italian Food Festival, slik at du kan imponere neste gang du er på kjøkkenet.

Bruk muligheten på Italian Food Festival til å handle inn utsøkte råvarer og bli inspirert til å utforske det italienske kjøkken og de italienske smakene på egenhånd!