Baltazar Ristorante 

På Baltazar Ristorante & Enoteca finner man god og autentisk italiensk mat, og et meget imponerende vinkart. Dette er en av Oslos bedre restauranter, og et meget godt valg for når man skal ut og kose seg. Kjøkkenet er hovedsaklig inspirert av norditalienske mattradisjoner, men man finner også innslag som forflytter tankene til andre steder rundt Middelhavet. Det som presenteres hos Baltazar Ristorante er en blanding av de tradisjonelle rettene, med diverse innslag av mer moderne nyvinninger.

Atmosfæren er behagelig, og alle er velkomne. Om man reserverer på forhånd kan det anbefales at man reserverer et bord i underetasjen, som er penere, og mer rustikalt dekorert. Om man vet at man skbaltazar ristoranteal ut med en større gruppe, kan det lønne seg å ringe i forveien for å reservere. Da gjør man livet lettere, både for seg selv, og for personalet. Man slipper å vente, og kjøkkenet vet hva som kommer dem i møte, slik at alle bevarer et godt humør.

Hos Baltazar Ristorante får man retter som er hjemmelagde og økologiske

Baltazar Ristorante henvender seg til varierte behov, og det finnes retter som raskt kommer på bordet, så vel som retter for den som har tenkt seg en helaften. Pastaen er selvfølgelig fersk, og den lages i huset. Hovedingrediensen er økologisk mel. Det samme gjelder for foccacia-brødet og for pizzadeigen. Utvalget av mat er ellers stort. Man kan nyte alt fra en god biff, til Bacalao, eller selvfølgelig også pizza og pasta.

Vinkartet hos Baltazar Ristorante er noe man kan merke seg

I flere år på rad har Baltazar Ristorante mottatt Wine Spectator Award of Excellence. Huset byr på et stort utvalg av de beste italienske vinene, og betjeningen er godt skolert på hvilke typer vin som passer godt til den maten som man bestiller. Award of Excellence betyr at huset kan by på mer enn 350 forskjellige viner, at staben vet hva de gjør, og at vinen tas godt vare på i kjelleren, slik at vinelskere kan føle seg riktig vel.